GLAASJE BUBBELS
***
amuse VAN DE CHEF
***
gerookte everzwijnham met musculum sla afgewerkt met krokante schorseneren en honing meloen dressing
***
verfijnde kreeftensoep
***
frisse sorbet van framboos
***
KEUZE UIT VLEES
hertekalf met wintergroentjes en gratin van pastinaak
OF KEUZe uit vis
roodbaarsfilet in kreeftensaus met fijne groenten en puree van bieslook
***
chocoladefantasie VAN DE CHEF
alle gerechten worden aan tafel geserveerd
MENU ALL IN P.P. 138€
(drank all in van 19u tot 3u (excl.sterke drank& champagne)
AANVANG 19U - Dj tot 03u
RESERVATIE BEVESTIGD NA ONTVANGST Van 138 €pp op rekening
BE17 0019 9778 5021 zeker NAAM+vis Of vlees VERMELDENaub !
bij wijzigingen na 27/12 zijn wij genoodzaakt om 60€pp van het voorschot in te houden
na 27/12 kunnen wij onze bestellingen (food) niet meer wijzigen
EXTRA KERSTONTBIJT OP 25/12
GESLOTEN OP 24/12, 01/01 en 02/01
zaterdag 3/1 TERUG open vanaf 12u
T: 03/293.81.68 – www.deschandpaal.be