NOG ENKELE PLAATSEN
verkrijgbaar op 25/12
Amuse
***
Gerookte eendenborst / sinaasappel / rucola
of
trio van wild
(wildpate / wildkroket / gerookte hertenham)
***
pompoen créme met norbelspek
***
kalkoenfilet / boschampignons / pepersasus / witloof / appel-veenbes / kroketten
of
gebakken roodbaarsfilet / champagne-mousseline / groene asperges . puree
***
Kerstdessert
MENU 48,50€ PP
(menu is te nemen per tafel)
MENU ALL IN 68,50€PP (DRANK TOT AAN DESSERT INCL.1x cava pp / KOFFIE OF THEE)
(ALL IN TE NEMEN PER TAFEL)
Reservatie Gewenst
enkel menu of a la carte te verkrijgen
deze dag zullen er geen suggesties te verkrijgen zijn
GESLOTEN OP 24 & 26 December - 1/1 t.e.m. 5/1 gesloten
vrijdag 6/1 open vanaf 12u
T: 03/293.81.68 – www.deschandpaal.be